Moja košarica 0

Garancija

Naša zaveza za vaše zadovoljstvo na lekarnaslovenije.com

Na lekarnaslovenije.com je naš glavni cilj, da ste vi, naša stranka, srečni in popolnoma zadovoljni z našimi storitvami in izdelki. Verjamemo, da sta odlična storitev za stranke in ugodne cene ključnega pomena za zagotavljanje pozitivne izkušnje na naši spletni strani in za zvestobo naših strank.

Zavezani izpolnjevanju vaših pričakovanj

Če iz kakršnega koli razloga ne izpolnimo vaših pričakovanj, vas spodbujamo, da nas kontaktirate po e-pošti ali pokličete našo brezplačno telefonsko številko (lahko se uporabljajo lokalne tarife). Zavezani smo k zagotavljanju vašega zadovoljstva kot stranke in zagotavljamo visoko kakovost naših izdelkov.

Personalizirano svetovanje in odgovornost

Ponujamo personalizirano svetovanje pri nakupu, vendar opozarjamo, da to ne nadomešča posvetovanja z vašim zdravnikom. Varnost in enostavnost uporabe naše spletne strani sta naša prioriteta, in večina strank najde in naroči želene izdelke v manj kot 5 minutah.

Prijazna storitev za stranke

Za več informacij ali pomoč, ne oklevajte in kontaktirajte našo storitev za stranke. Naš prijazen tim je pripravljen vam pomagati, tako po e-pošti kot po telefonu.