Moja košarica 0

Vračilo

Vračilo - Garancija Vračila Denarja

Skladnost z Italijanskim Zakonom o Zdravilih: V skladu z italijanskimi zakoni ne moremo sprejeti vračila zdravil na recept. Ta ukrep je namenjen zagotavljanju varnosti in celovitosti zdravil, ki jih zagotavljamo.

Garancija Dostave

Če tvoje naročilo prispe poškodovano ali sploh ne prispe, se zavezujemo, da bomo naročilo ponovno poslali brez dodatnih stroškov zate. Ta garancija je namenjena zagotavljanju tvojega zadovoljstva in zaupanja v naše storitve.

Možnosti Vračila Denarja

Če po dveh poskusih ponovnega pošiljanja še vedno nisi zadovoljen, imaš možnost zahtevati popolno vračilo. Naš cilj je zagotoviti, da so vsi naši stranke popolnoma zadovoljne z njihovimi nakupi.

Roki Dostave in Sledenje

Čas dostave tvojega naročila je običajno med 4 in 12 delovnimi dnevi. Če v 14 delovnih dneh ne prejmeš svojega naročila, te prosimo, da nas takoj kontaktiraš po e-pošti ali telefonu. Tukaj smo, da ti pomagamo in rešimo morebitne težave, povezane z dostavo.

Potrditev Kontaktnih Podatkov

Temeljnega pomena je, da ob naročilu zagotoviš pravilen e-poštni naslov. To zagotavlja, da boš prejel vse posodobitve o stanju tvojega naročila, vključno s potrditvijo o pošiljanju in drugimi pomembnimi podrobnostmi.