Moja košarica 0

Politika Zasebnosti

Zaščita in Zasebnost Vaših Osebnih Podatkov

Varnost in zaščita vaših osebnih podatkov sta naši glavni skrbi. Za zagotavljanje največje varnosti pri prenosu vaših podatkov preko interneta uporabljamo 256-bitno SSL šifriranje.

Dostop in Upravljanje Vaših Podatkov

Kot registriran član imate popoln dostop in nadzor nad vašimi osebnimi podatki. Svoj račun lahko dostopate z uporabo vašega uporabniškega imena in gesla, da pregledate in upravljate osebne informacije, preverite status naročil in pregledate prejšnja naročila v razdelku "Moj Račun".

Shranjevanje Podatkov in Analiza za Varnost

V skladu z veljavnimi zakoni shranjujemo podatke o naročilih za minimalno obdobje 6 mesecev. Ti podatki se uporabljajo tudi za zagotavljanje vaše varnosti, na primer pri identifikaciji podvojenih naročil v istem tednu, kjer izvedemo preverjanje s stranko, da se zagotovi legitimnost postopka.

Odgovorna Uporaba Osebnih Podatkov

Vaši osebni podatki so ključnega pomena za izboljšanje vaše izkušnje in nudenje prilagojenih promocij. Poudarjamo, da vaši podatki nikoli ne bodo deljeni s tretjimi osebami, niti z zaupanja vrednimi partnerji lekarnaslovenije.com.

Možnost Opt-Outa iz Prejemanja Promocijskih Sporočil

Če ne želite prejemati promocijskih sporočil ali novic od lekarnaslovenije.com, imate možnost, da se kadarkoli odjavite. Samo pošljite e-pošto na support[at]lekarnaslovenije.com z zadevo "Odjava iz Novic".