Moja košarica 0
Kupite Silagra brez recepta - Slovenija (Sildenafil 100 mg)

Kupite Silagra brez recepta - Slovenija (Sildenafil 100 mg)

Silagra je zdravilo, ki vsebuje zdravilno učinkovino sildenafil in se uporablja za zdravljenje erektilne disfunkcije pri moških. Deluje tako, da poveča pretok krvi v penis med spolno stimulacijo, kar omogoča trdnejše in daljše erekcije.

Aktivna sestavina: Sildenafil

 • Dostava 4-9 dni
 • Načini plačila
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Brezplačna dostava za naročila nad 200.00€

Silagra

Ime izdelkaSilagra
Aktivna sestavinaSildenafil citrat
DoziranjeObičajno 50 mg, prilagodljivo
Čas delovanja4-6 ur
Način uporabePeroralno, pred spolno aktivnostjo
IndikacijeErektilna disfunkcija
Rok uporabnosti2 leti od datuma izdelave

Kaj je Silagra?

Splošni Pregled in Značilnosti Zdravila

Silagra je zdravilo, namenjeno zdravljenju erektilne disfunkcije pri moških. Vsebuje aktivno sestavino sildenafil citrat, ki spada v skupino zdravil, znanih kot inhibitorji PDE5. Zdravilo pomaga pri doseganju in vzdrževanju erekcije, kar je ključno za uspešno spolno aktivnost.

Zdravilo je na voljo v obliki tablet in se uporablja peroralno. Silagra deluje tako, da sprošča gladke mišice in povečuje pretok krvi v penis, kar omogoča erekcijo ob spolnem vzburjenju. Delovanje zdravila se začne v 30 do 60 minutah po zaužitju in traja približno 4 do 6 ur.

Uporaba Silagre je enostavna, vendar je pomembno, da se upoštevajo navodila za pravilno doziranje in uporabo. Zdravilo je namenjeno izključno odraslim moškim in ni primerno za ženske ali otroke.

Kako Silagra Deluje na Moško Telo

Mehanizem Delovanja Sildenafila

Silagra deluje z zaviranjem encima PDE5, kar poveča raven cikličnega GMP v tkivih penisa. To povzroči sprostitev gladkih mišic in posledično povečan pretok krvi v penis. Rezultat je trdna in dolgotrajna erekcija, ki omogoča spolno zadovoljstvo.

Sildenafil citrat, ključna sestavina Silagre, ne povzroča samodejne erekcije. Za njeno sprožitev je potrebno spolno vzburjenje. To pomeni, da Silagra deluje naravno in v harmoniji s telesnimi mehanizmi, ki vodijo do erekcije.

Pomembno je razumeti, da Silagra ne povečuje spolne želje ali libida. Njeno delovanje je omejeno na fizično sposobnost doseganja in vzdrževanja erekcije.

Navodila za Uporabo Silagre

Kako in Kdaj Jemati Tablete

Tablete Silagre se jemljejo peroralno z malo vode. Priporočeni začetni odmerek je 50 mg, vendar se lahko prilagodi glede na individualne potrebe in odziv na zdravilo. Tableto je treba vzeti približno eno uro pred predvideno spolno aktivnostjo.

Ni priporočljivo jemati več kot eno tableto na dan. Prav tako je pomembno, da se zdravila ne uporablja v kombinaciji z alkoholom ali drugimi zdravili, ki lahko vplivajo na njegovo učinkovitost ali povzročijo neželene stranske učinke.

Pri uporabi Silagre je pomembno upoštevati zdravnikova navodila in priporočila, še posebej v primeru obstoječih zdravstvenih težav ali sočasne uporabe drugih zdravil.

Pomembni Nasveti Pred Uporabo

Pred začetkom uporabe Silagre je priporočljivo posvetovanje z zdravnikom, še posebej če imate zdravstvene težave, kot so srčne bolezni, visok krvni tlak ali diabetes. Zdravnik bo ocenil, ali je Silagra primerna za vaše stanje.

Prav tako je pomembno obvestiti zdravnika o vseh zdravilih, ki jih trenutno jemljete, saj lahko nekatera zdravila interagirajo s Sildenafilom in povzročijo neželene učinke.

Izogibajte se uživanju velikih količin alkohola pred uporabo Silagre, saj lahko alkohol zmanjša učinkovitost zdravila in poveča verjetnost neželenih učinkov.

FAQs

1. Kako deluje Silagra?

Silagra vsebuje aktivno sestavino sildenafil, ki pomaga sprostiti krvne žile v penisu. To omogoča povečan dotok krvi v penis med spolnim vzburjenjem, kar pomaga doseči in ohraniti erekcijo.

2. Koliko časa traja, da Silagra začne delovati?

Običajno Silagra začne delovati približno 30 minut po zaužitju. Vendar pa je odvisno od posameznika in lahko traja dlje ali krajše. Priporočamo, da zdravilo vzamete približno eno uro pred načrtovanim spolnim odnosom.

3. Ali je Silagra na voljo brez recepta?

Ne, Silagra je zdravilo, ki vsebuje sildenafil, in je na voljo le na recept. Pred uporabo se posvetujte s svojim zdravnikom, da se prepričate, da je primerno za vas in da se izognete morebitnim neželenim učinkom.

4. Kakšni so možni neželeni učinki Silagre?

Neželeni učinki Silagre lahko vključujejo glavobol, zamašen nos, rdečico, prebavne težave in motnje vida. V redkih primerih se lahko pojavijo resnejši neželeni učinki, zato se posvetujte z zdravnikom, če opazite nenavadne simptome.

FAQs za Slovenijo

Kako lahko dobim recept za Silagro v Sloveniji?

V Sloveniji lahko recept za Silagro pridobite pri svojem osebnem zdravniku ali urologu. Pogovorite se z zdravnikom o svojih simptomih in potrebah, da vam predpiše ustrezno zdravljenje.

Novo Pričevanje

Spletna stran
Dostava
Cena / izvedba
Priporočilo
CAPTCHA