Moja košarica 0
Nakupite Fildena Super Active - Sildenafil v Dnevni dozi za boljši spolni užitek v Slo

Nakupite Fildena Super Active - Sildenafil v Dnevni dozi za boljši spolni užitek v Slo

Fildena Super Active je zdravilo, ki se uporablja za zdravljenje erektilne disfunkcije pri moških. Deluje tako, da poveča pretok krvi v penis in omogoča trdnejše in daljše erekcije, kar izboljša spolno zadovoljstvo.

Aktivna sestavina: Sildenafil

 • Dostava 4-9 dni
 • Načini plačila
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Brezplačna dostava za naročila nad 200.00€

Fildena Super Active

Značilnost Podrobnosti
Ime izdelka Fildena Super Active
Aktivna sestavina Sildenafil Citrat
Oblika zdravila Mehke kapsule
Indikacije Erektilna disfunkcija
Standardni odmerek 100 mg
Način uporabe Peroralno, pred spolno aktivnostjo
Rok trajanja 2 leti od datuma izdelave

Osnovne Informacije o Fildena Super Active

Kaj je Fildena Super Active?

Fildena Super Active je zdravilo, namenjeno zdravljenju erektilne disfunkcije pri moških. Vsebuje aktivno sestavino sildenafil citrat, ki pomaga izboljšati prekrvavitev v penisu in s tem omogoča doseganje in vzdrževanje erekcije.

Zdravilo je na voljo v obliki mehkih kapsul, kar omogoča hitrejše delovanje v primerjavi s tradicionalnimi trdimi tabletami. Fildena Super Active je priljubljena izbira zaradi svoje učinkovitosti in enostavne uporabe.

Sildenafil citrat deluje tako, da sprošča mišice in povečuje pretok krvi v določenih delih telesa. To je ključno za zdravljenje erektilne disfunkcije, saj omogoča močnejšo in daljšo erekcijo med spolno stimulacijo.

Kako deluje Fildena Super Active?

Fildena Super Active deluje s sprostitvijo mišic v stenah krvnih žil, kar izboljša pretok krvi do penisa. To je ključnega pomena za doseganje in vzdrževanje erekcije. Sildenafil citrat, aktivna sestavina, spada v skupino zdravil, imenovanih zaviralci PDE5.

Učinkovitost zdravila je najboljša, ko se zaužije približno 30 minut pred spolno aktivnostjo. Učinek zdravila lahko traja do štiri ure, kar uporabnikom omogoča zadovoljivo spolno izkušnjo.

Pomembno je razumeti, da Fildena Super Active ne povzroča erekcije brez spolne stimulacije. Sildenafil citrat pomaga le pri izboljšanju odziva na spolno stimulacijo.

Navodila za Uporabo

Kako pravilno jemati Fildena Super Active

Fildena Super Active se jemlje peroralno z vodo. Za optimalne rezultate je priporočljivo zaužiti kapsulo približno 30 minut pred načrtovano spolno aktivnostjo. Ne jemljite več kot eno kapsulo na dan.

Zdravilo je najbolj učinkovito na prazen želodec ali po lahki, manj mastni hrani. Izogibajte se zaužitju alkohola ali zelo mastne hrane skupaj z zdravilom, saj to lahko upočasni njegovo delovanje.

Pomembno je upoštevati navodila zdravnika in ne presegati priporočenega odmerka. Nepravilna uporaba zdravila lahko poveča tveganje za neželene učinke.

Odmerjanje in trajanje zdravljenja

Standardni odmerek Fildena Super Active je 100 mg, vendar se lahko odmerek prilagodi glede na individualne potrebe in odziv uporabnika. Vedno sledite navodilom zdravnika glede odmerjanja.

Trajanje zdravljenja z Fildena Super Active se določi individualno. Dolgoročna uporaba zdravila mora biti vedno pod nadzorom zdravnika.

V primeru, da zdravilo ne deluje ali če se pojavijo neželeni učinki, se posvetujte z zdravnikom za nadaljnje navodila.

Previdnostni ukrepi in Kontraindikacije

Kdaj se Fildena Super Active ne priporoča?

Fildena Super Active ni priporočljiva za osebe z alergijo na sildenafil citrat ali katero koli drugo sestavino zdravila. Prav tako ni primerna za osebe, ki jemljejo nitrate ali zdravila, ki sproščajo dušikov oksid, kot so amil nitrit, zaradi tveganja za resno znižanje krvnega tlaka.

Previdnost je potrebna pri osebah s srčnimi težavami, zlasti pri tistih, ki so doživeli srčni infarkt, kap ali imajo resno nepravilno bitje srca. Posvetujte se z zdravnikom, preden začnete uporabljati to zdravilo.

Zdravila ne smejo uporabljati osebe z resnimi jetrnimi ali ledvičnimi boleznimi, retinitis pigmentoso ali nedavno doživeto izgubo vida zaradi nevaskularne anteriorne ishemične optične nevropatije (NAION).

Interakcije z drugimi zdravili

Fildena Super Active lahko interagira z nekaterimi zdravili, kar lahko vpliva na njegovo učinkovitost ali poveča tveganje za neželene učinke. Posebno pozornost je potrebno nameniti pri uporabi zdravil za zniževanje krvnega tlaka, nekaterih antibiotikov, protiglivičnih zdravil, zdravil za zdravljenje HIV/AIDS-a in drugih zaviralcev PDE5.

Izogibajte se uporabi grapefruita in grapefruitovega soka med jemanjem Fildena Super Active, saj lahko to vpliva na metabolizem zdravila in poveča tveganje za neželene učinke.

Vedno obvestite svojega zdravnika o vseh zdravilih, ki jih jemljete, vključno z zdravili brez recepta, prehranskimi dopolnili in zeliščnimi izdelki.

Možni Neželeni Učinki

Pogosti neželeni učinki Fildene Super Active

Med najpogostejšimi neželenimi učinki Fildena Super Active spadajo glavobol, rdečica obraza, prebavne motnje, zamašen nos in vrtoglavica. Večinoma so ti učinki blagi in minejo sami od sebe.

Nekateri uporabniki lahko izkusijo tudi spremembe v vidu, kot so zamegljen vid ali občutljivost na svetlobo. Ti simptomi so običajno začasni.

Če opazite kateri koli od teh neželenih učinkov ali če se pojavijo nenavadni ali zaskrbljujoči simptomi, se posvetujte z zdravnikom.

Resni stranski učinki in ukrepanje

Resni neželeni učinki Fildena Super Active so redki, vendar lahko vključujejo nenadno izgubo sluha ali vida, dolgotrajno in boleče erekcije (priapizem), hud padec krvnega tlaka in alergijske reakcije. V takih primerih takoj poiščite zdravniško pomoč.

Če se pojavi priapizem (erekcija, ki traja več kot 4 ure), je potrebna takojšnja zdravniška pomoč, saj lahko povzroči trajno poškodbo penisa.

Za vsa vprašanja ali skrbi v zvezi z neželenimi učinki se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Shranjevanje in Rok Uporabe

Pravilno shranjevanje Fildene Super Active

Fildena Super Active shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi, stran od neposredne sončne svetlobe in vlage. Hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.

Zdravilo hranite v originalni embalaži, da zaščitite pred vlago in da ohranite kakovost zdravila.

Nikoli ne uporabljajte zdravila po preteku roka uporabnosti, navedenega na embalaži.

Rok uporabnosti in odstranjevanje zdravila

Rok uporabnosti Fildena Super Active je 2 leti od datuma izdelave. Po tem obdobju zdravila ne smete več uporabljati.

Za varno odstranjevanje neuporabljenega ali poteklega zdravila se posvetujte s farmacevtom ali sledite lokalnim smernicam za odstranjevanje zdravil.

Ne odvrzite zdravila v kanalizacijo ali med gospodinjske odpadke, saj to lahko škoduje okolju.

Nakup in Cena Fildena Super Active

Kje kupiti Fildena Super Active brez recepta?

V Sloveniji je za nakup Fildena Super Active običajno potreben recept. Nakup preko spletnih lekarn lahko ponuja večjo diskretnost in udobje, vendar je pomembno preveriti zanesljivost in legalnost teh virov.

Pred nakupom se prepričajte, da je spletna lekarna licencirana in da ponuja avtentična zdravila.

Informacije o cenah in dostopnosti

Cene za Fildena Super Active se lahko razlikujejo glede na lekarno, državo in količino zdravila. Za najnovejše informacije o cenah in dostopnosti se posvetujte z lokalnimi lekarnami ali preverite spletne lekarne.

Prav tako je pomembno upoštevati morebitne stroške dostave pri naročilu preko spleta, saj lahko ti dodatno vplivajo na končno ceno izdelka.

Obstajajo tudi programi znižanja cen ali popusti, ki so na voljo pri nekaterih prodajalcih, zato je priporočljivo raziskati različne možnosti.

FAQs

1. Kako deluje Fildena Super Active?

Fildena Super Active vsebuje aktivno sestavino sildenafil, ki pomaga povečati pretok krvi v penis in s tem omogoča močno in dolgotrajno erekcijo. Začne delovati običajno približno 30 minut po zaužitju in traja približno 4-6 ur.

2. Kako naj uporabljam Fildena Super Active?

Priporočen odmerek Fildena Super Active je ena tableta (100 mg) na dan. Tableto pogoltnite s kozarcem vode približno 30 minut pred načrtovanim spolnim odnosom. Izogibajte se alkoholu in težkim obrokom, saj lahko upočasnijo absorpcijo zdravila.

3. Kaj naj storim, če imam neželene učinke?

Če opazite neželene učinke, kot so glavobol, omotica, prebavne težave ali spremembe vida, prenehajte jemati Fildena Super Active in se posvetujte z zdravnikom. Nikoli ne prekoračite priporočenega odmerka.

4. Kje lahko kupim Fildena Super Active v Sloveniji?

Fildena Super Active je na voljo v lekarnah na recept. Posvetujte se s svojim zdravnikom, da ugotovite, ali je to zdravilo primerno za vas. Lahko pa tudi preverite spletne lekarne ali specializirane prodajalce za možnost nakupa.

Novo Pričevanje

Spletna stran
Dostava
Cena / izvedba
Priporočilo
CAPTCHA