Moja košarica 0

Pogoji Dostave

Globalna Dostava Farmacevtskih Izdelkov

Nudimo dostavo v večino držav po svetu! Naše poslanstvo je zagotoviti, da imajo naši italijanski kupci dostop do visokokakovostnih farmacevtskih izdelkov, ne glede na to, kje se nahajajo. Če Italije ne najdete na seznamu destinacij za dostavo, nas prosimo kontaktirajte. Tukaj smo, da vam ponudimo dodatno pomoč in izpolnimo vaše potrebe.

Stroški Dostave in Obdelava Naročila

Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta. Zato smo vključili stroške dostave v ceno izdelkov, s čimer zagotavljamo pregledno in brezskrbno nakupovalno izkušnjo. Po potrditvi vašega naročila se naša ekipa natančno pripravi, da pošlje vašo pošiljko v roku 24 ur. Ta hiter postopek je del naše zavezanosti, da vam zagotovimo učinkovito in zanesljivo storitev.

Čas Dostave

Razumemo, kako pomembno je, da prejmete svoje izdelke čim prej. Zato si prizadevamo, da dostavimo vaše naročilo neposredno na vaš prag v kratkih rokih. Čas dostave se giblje od 8 do 13 delovnih dni, odvisno od lokacije dobavitelja in učinkovitosti postopka plačila. Neprestano iščemo načine za dodatno izboljšanje časa dostave in zagotavljanje, da prejmete svoje izdelke v najkrajšem možnem času.

Komunikacija in Sledenje Naročila

Transparentnost je za nas ključnega pomena. Obvestili vas bomo na vsakem koraku nakupnega procesa. Sprva boste prejeli potrditveno e-pošto o naročilu, ki vam bo zagotovila bistvene podrobnosti. Po potrditvi plačila bomo poslali še eno e-pošto, da boste vedno na tekočem z statusom vašega naročila. Končno boste obveščeni, ko bo vaše naročilo poslano, skupaj z informacijami za sledenje vašemu diskretnemu paketu. Tako boste lahko sledili poti vaše pošiljke in imeli mir, da bo varno prispela.

Časi Obdelave Naročil

Naša ekipa je med delovnimi dnevi zaposlena z zagotavljanjem, da se vaša naročila obdelujejo pravočasno. Če oddate naročilo po 15. uri v petek, se ne skrbite. Vaše naročilo bo obdelano z enako učinkovitostjo naslednji ponedeljek. Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno, in storili bomo vse, kar je v naši moči, da zagotovimo nemoten postopek naročanja.