Moja košarica 0
Zyrtec 10 mg - Filmsko obložene tablete za lajšanje alergij

Zyrtec 10 mg - Filmsko obložene tablete za lajšanje alergij

Zyrtec Generisk je zdravilo, ki vsebuje cetirizin, antihistaminik, ki se uporablja za lajšanje simptomov alergij, kot so kihanje, srbenje nosu in oči ter izcedek iz nosu. Deluje tako, da blokira učinke histamina, snovi v telesu, ki povzroča alergijske reakcije, in tako pomaga olajšati nelagodje pri alergikih.

Aktivna sestavina: Cetirizine

 • Dostava 4-9 dni
 • Načini plačila
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Brezplačna dostava za naročila nad 200.00€

Zyrtec Generična

Karakteristike Zyrtec Generičnega
Aktivna sestavina Cetirizin
Doziranje 10 mg na dan
Trajanje učinka 24 ur
Glavni učinki Protialergijski, antihistaminik

Značilnosti Zyrtec Generičnega

Kaj je Zyrtec Generični in kako deluje?

Zyrtec Generični, ki vsebuje aktivno sestavino cetirizin, je antihistaminik, namenjen lajšanju simptomov alergije. Cetirizin deluje tako, da zavira delovanje histamina, snovi v telesu, ki povzroča alergijske reakcije.

Zyrtec Generični je učinkovit pri obvladovanju simptomov, kot so kihanje, srbenje, izcedek iz nosu in solzenje oči. Je ena izmed najbolj priljubljenih izbir za zdravljenje sezonskih in celoletnih alergij.

Poleg tega je Zyrtec Generični znan po svoji hitri učinkovitosti in dolgotrajnem delovanju, kar zagotavlja olajšanje simptomov skozi cel dan.

Indikacije za uporabo

Zyrtec Generični se uporablja za lajšanje simptomov, povezanih z alergijskim rinitisom, kot so kihanje, srbenje in izcedek iz nosu, ter za zdravljenje srbečih kožnih izpuščajev (kronična urtikarija).

Primeren je za odrasle in otroke, starejše od 6 let, in je učinkovit tako pri sezonskih kot tudi pri celoletnih alergijah.

Prednosti Zyrtec Generičnega

 • Hiter začetek delovanja - običajno deluje v roku ene ure.
 • Dolgotrajno lajšanje simptomov - učinkuje do 24 ur.
 • Manjša verjetnost povzročanja zaspanosti v primerjavi z nekaterimi drugimi antihistaminiki.

Pomembne Informacije

Navodila za uporabo Zyrtec Generičnega

Zyrtec Generični je na voljo v obliki tablet. Standardni odmerek za odrasle in otroke, starejše od 6 let, je 10 mg enkrat na dan. Tableto je treba pogoltniti celo, z zadostno količino vode.

Pomembno je, da Zyrtec Generični jemljete redno, da ohranite njegovo učinkovitost. Če ste pozabili vzeti odmerek, ga vzemite takoj, ko se spomnite, razen če se že približuje čas za naslednji odmerek.

Mogoči neželeni učinki

 • Zaspanost ali utrujenost
 • Suha usta
 • Glavobol

Če opazite katere koli hude ali trajne neželene učinke, se posvetujte z zdravnikom.

Interakcije z drugimi zdravili

Zyrtec Generični lahko medsebojno deluje z določenimi zdravili, zato je pred začetkom jemanja pomembno, da o tem obvestite svojega zdravnika. Posebno pozornost je treba nameniti zdravilom, ki povzročajo zaspanost ali depresijo centralnega živčnega sistema.

Cenik in pakiranja

Različne možnosti pakiranja

Zyrtec Generični je na voljo v različnih pakiranjih, odvisno od potreb in želja uporabnikov. Pakiranja se razlikujejo po številu tablet.

Cene in dostopnost

Cene Zyrtec Generičnega se lahko razlikujejo glede na pakiranje in prodajno mesto. Na voljo je v večini lekarn in spletnih lekarn v Sloveniji.

FAQs

Kaj je Zyrtec Generisk?

Zyrtec Generisk je generično zdravilo, ki vsebuje cetirizin, in se uporablja za lajšanje alergijskih simptomov, kot so kihanje, srbenje nosu, vodene oči in druge alergijske reakcije.

Kako naj uporabljam Zyrtec Generisk?

Za natančna navodila o uporabi Zyrtec Generisk se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Običajno se priporoča ena tableta na dan, vendar se odmerjanje lahko razlikuje glede na vaše potrebe.

Kakšni so možni neželeni učinki?

Med pogostimi neželenimi učinki Zyrtec Generisk se lahko pojavijo utrujenost, suha usta, glavobol in omotica. Če opazite resnejše neželene učinke, se posvetujte z zdravnikom.

Kako dolgo traja, da Zyrtec Generisk začne delovati?

Učinki Zyrtec Generisk se običajno začnejo pojavljati v eni uri po zaužitju. Celoten učinek lahko traja do 24 ur.

Ali je Zyrtec Generisk primerno za otroke?

Zyrtec Generisk ni priporočljiv za otroke, mlajše od 6 let, brez predhodnega posveta z zdravnikom. Za otroke obstajajo posebne formulacije in odmerki.

Kaj storiti v primeru prevelikega odmerjanja?

V primeru suma prevelikega odmerjanja Zyrtec Generisk nemudoma poiščite zdravniško pomoč ali se obrnite na center za zastrupitve. Simptomi prevelikega odmerjanja lahko vključujejo hudo zaspanost, hitro bitje srca in težave z dihanjem.

Novo Pričevanje

Spletna stran
Dostava
Cena / izvedba
Priporočilo
CAPTCHA