Moja košarica 0
Kupiti Suhagra brez recepta v Sloveniji

Kupiti Suhagra brez recepta v Sloveniji

Suhagra je zdravilo, ki vsebuje zdravilno učinkovino sildenafil, in se uporablja za zdravljenje erektilne disfunkcije pri moških. Deluje tako, da poveča pretok krvi v penis med spolno stimulacijo, kar omogoča trdno in trajno erekcijo.

Aktivna sestavina: Sildenafil

 • Dostava 4-9 dni
 • Načini plačila
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Brezplačna dostava za naročila nad 200.00€

Suhagra

Opis Zdravila Suhagra

Suhagra je priljubljeno zdravilo, predpisano za zdravljenje erektilne disfunkcije. Glavna učinkovina je sildenafil citrat, ki pomaga pri doseganju in ohranjanju erekcije. Zdravilo deluje tako, da sprošča mišice in izboljšuje pretok krvi v penis.

Tablete Suhagra so na voljo v različnih odmerkih, običajno 50 mg in 100 mg. Zdravilo je učinkovito v povprečju štiri do šest ur po zaužitju. Pomembno je omeniti, da Suhagra ne povečuje spolne želje in je učinkovita le ob spolni stimulaciji.

Zdravilo je pridobilo popularnost zaradi svoje učinkovitosti in relativno dostopne cene v primerjavi z drugimi zdravili za erektilno disfunkcijo. Vendar pa je njegova uporaba omejena na recept, kar pomeni, da je treba pred uporabo posvetovati z zdravnikom.

Mehanizem Delovanja Suhagra

Suhagra deluje z zaviranjem encima PDE-5, ki je odgovoren za razgradnjo cikličnega GMP (cGMP) v telesu. Z zaviranjem PDE-5 se poveča raven cGMP, kar vodi do sprostitve gladkih mišic in povečanega pretoka krvi v penis.

Učinkovitost zdravila se začne približno 30 minut po zaužitju in traja do šest ur. Suhagra ne deluje brez spolne stimulacije, saj ne vpliva na libido ali spolno vzburjenje. Deluje tako, da omogoča trdnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo, ko pride do spolne stimulacije.

Klinične študije so pokazale, da Suhagra izboljša erektilno funkcijo pri večini moških, ne glede na vzrok erektilne disfunkcije. Kljub temu pa je za določitev primernosti in varnosti zdravila potrebno posvetovanje z zdravnikom.

Kako Jemati Suhagra

Suhagra se običajno jemlje po potrebi, približno 30 minut do eno uro pred spolno aktivnostjo. Priporočeni začetni odmerek je 50 mg, vendar se lahko glede na učinkovitost in toleranco prilagodi do 100 mg.

Zdravilo je treba zaužiti s kozarcem vode. Da bi se izognili morebitnim neželenim učinkom, se izogibajte uživanju velikih količin alkohola ali obilnih obrokov pred jemanjem zdravila, saj to lahko upočasni njegovo delovanje.

Ne jemljite več kot en odmerek na dan. V primeru prevelikega odmerjanja ali hudih neželenih učinkov se takoj posvetujte z zdravnikom.

Potencialni Neželeni Učinki

Neželeni učinki Suhagra so običajno blagi in začasni. Najpogostejši neželeni učinki vključujejo glavobol, rdečico obraza, prebavne težave, zamašen nos in omotico.

Redkeje se lahko pojavijo resnejši neželeni učinki, kot so izguba sluha, izguba vida, nepravilni srčni utripi ali dolgotrajna, boleča erekcija. Če opazite katerega od teh simptomov, takoj poiščite zdravniško pomoč.

Zaradi možnosti interakcij z drugimi zdravili je pomembno, da pred jemanjem Suhagra obvestite svojega zdravnika o vseh zdravilih, ki jih trenutno jemljete.

Primerjave z Drugimi Zdravili

 • Kamagra Oral Jelly
 • Apcalis SX Oral Jelly
 • Valif Oral Jelly
 • Super P Force

Med zdravili za zdravljenje erektilne disfunkcije je Suhagra pogosto primerjana s Kamagra Oral Jelly, Apcalis SX Oral Jelly, Valif Oral Jelly in Super P Force. Vse te možnosti vsebujejo sildenafil ali druge podobne učinkovine, kot je tadalafil.

Glavna razlika med temi zdravili je v obliki sproščanja, trajanju delovanja in hitrosti začetka učinka. Na primer, Kamagra Oral Jelly in Apcalis SX so na voljo v obliki gela, kar lahko omogoči hitrejši začetek delovanja. Super P Force pa poleg sildenafil citrata vsebuje tudi dapoksetin za zdravljenje prezgodnje ejakulacije.

Pri izbiri med temi zdravili je pomembno upoštevati individualne potrebe in zdravstveno stanje, saj ima vsako zdravilo specifične prednosti in potencialne tveganja.

Najbolje Ocenjeni Izdelki

Znotraj kategorije zdravil za zdravljenje erektilne disfunkcije so nekateri izdelki bolje ocenjeni zaradi svoje učinkovitosti, hitrosti delovanja in manjšega tveganja za neželene učinke. Med temi so priljubljeni Suhagra, Kamagra Oral Jelly in Apcalis SX Oral Jelly.

Pri izbiri najprimernejšega zdravila je ključnega pomena posvetovanje z zdravnikom, ki bo upošteval vaše zdravstveno stanje in morebitne druge zdravstvene težave.

Navodila za Shranjevanje in Rok Uporabe

Suhagra je treba hraniti pri sobni temperaturi, stran od neposredne sončne svetlobe in vlage. Zdravilo naj bo shranjeno izven dosega otrok.

Rok uporabe zdravila je naveden na embalaži. Po preteku roka uporabe zdravila ne jemljite in ga ustrezno zavrzite. Če imate kakršna koli vprašanja glede shranjevanja ali roka uporabe, se posvetujte s svojim farmacevtom ali zdravnikom.

Pomembno je, da zdravilo shranjujete v originalni embalaži, da zaščitite tablete pred vlago in zagotovite, da se učinkovina ne spremeni.

© 2023 Suhagra. Vse pravice pridržane.

Novo Pričevanje

Spletna stran
Dostava
Cena / izvedba
Priporočilo
CAPTCHA