Moja košarica 0
Kupite Bactrim Generični brez recepta - Sulfametoksazol za zdravlj

Kupite Bactrim Generični brez recepta - Sulfametoksazol za zdravlj

Izdelek Bactrim Generisk je zdravilo, ki združuje dve aktivni sestavini, sulfametoksazol in trimetoprim, za zdravljenje okužb sečil, dihal in drugih bakterijskih okužb. Deluje tako, da preprečuje rast in razmnoževanje bakterij v telesu ter tako pomaga lajšati simptome in ozdraviti okužbe.

Aktivna sestavina: Sulfamethoxazole & Trimethoprim

 • Dostava 4-9 dni
 • Načini plačila
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Brezplačna dostava za naročila nad 200.00€

Bactrim Generična

LastnostOpis
Aktivne sestavineSulfametoksazol, Trimetoprim
DoziranjeOdvisno od starosti in teže
Trajanje zdravljenjaSpremenljivo glede na zdravstveno stanje
UčinkiAntibakterijsko delovanje

Splošne informacije o Bactrim Generičnem

Bactrim Generični je znan po svojem učinkovitem antibakterijskem delovanju. Sestavljen je iz dveh močnih sestavin: sulfametoksazola in trimetoprima. Ta kombinacija zagotavlja širok spekter delovanja proti različnim bakterijskim infekcijam.

Zdravilo se pogosto uporablja za zdravljenje različnih vrst okužb, vključno z urinarnimi okužbami, respiratornimi infekcijami in nekaterimi vrstami gastroenteritisa. Njegova priljubljenost izhaja iz njegove visoke učinkovitosti in razmeroma hitrega delovanja.

Vendar pa je pomembno upoštevati, da Bactrim Generični ni primeren za vsako vrsto bakterijske okužbe. Pred njegovo uporabo je priporočljivo posvetovanje z zdravnikom, ki bo ocenil primernost zdravila za specifično stanje.

Zakaj izbrati Bactrim Generični?

 • Širok spekter delovanja proti bakterijskim okužbam
 • Visoka učinkovitost pri zdravljenju urinarnih in respiratornih infekcij
 • Hiter začetek delovanja

Bactrim Generični je priljubljen izbor zaradi svoje sposobnosti hitrega in učinkovitega delovanja. S širokim spektrom antibakterijskega delovanja je uporaben pri zdravljenju številnih infekcij.

Zdravilo je tudi ekonomična izbira, saj generična različica ponuja enake učinke kot original, a po dostopnejši ceni. Prav tako je enostavno dostopen v večini lekarn.

Kako Bactrim Generični deluje?

Bactrim Generični deluje tako, da kombinira dve aktivni sestavini - sulfametoksazol in trimetoprim. Te sestavine skupaj ustavljajo rast in razmnoževanje bakterij, kar vodi do njihovega uničenja.

Sulfametoksazol preprečuje sintezo folne kisline, ki je nujna za rast bakterij. Trimetoprim pa deluje tako, da preprečuje nadaljnjo proizvodnjo folne kisline. Ta dvojna blokada zagotavlja, da bakterije ne morejo preživeti.

Glavne učinkovine in njihova vloga

UčinkovinaVloga
SulfametoksazolPreprečuje sintezo folne kisline v bakterijah
TrimetoprimDodatno zavira proizvodnjo folne kisline

FAQs for Bactrim Generisk

Kako deluje Bactrim Generisk?

Bactrim Generisk vsebuje kombinacijo sulfametoksazola in trimetoprima, ki delujeta tako, da preprečujeta rast in razmnoževanje bakterij v telesu. To zdravilo se uporablja za zdravljenje različnih bakterijskih okužb.

Kako naj jemljem Bactrim Generisk?

Navodila za odmerjanje Bactrim Generisk bodo navedena na receptu zdravnika. Običajno se jemlje peroralno z obroki, da se zmanjša tveganje za prebavne težave. Pomembno je, da sledite navodilom zdravnika in dokončate celoten potek zdravljenja.

Kakšni so možni neželeni učinki Bactrim Generisk?

Med možnimi neželenimi učinki Bactrim Generisk so lahko slabost, driska, alergijske reakcije, težave s kožo in drugi simptomi. Če opazite hude neželene učinke, se posvetujte z zdravnikom.

Kdo ne sme jemati Bactrim Generisk?

Bactrim Generisk ni priporočljiv za ljudi, ki so alergični na sulfonamide ali trimetoprim. Prav tako se ne sme uporabljati med nosečnostjo ali dojenjem brez posveta z zdravnikom.

Kako shranjujem Bactrim Generisk?

Bactrim Generisk shranjujte pri sobni temperaturi, stran od svetlobe in vlage. Poskrbite, da bo zdravilo izven dosega otrok. Preberite navodila za shranjevanje na embalaži.

Novo Pričevanje

Spletna stran
Dostava
Cena / izvedba
Priporočilo
CAPTCHA