Moja košarica 0

Pogosta Vprašanja

Dobrodošli v Farmaciji Slovenija. Zavezani smo k zagotavljanju jasnih in koristnih informacij našim strankam. Ta odsek vsebuje pogosto zastavljena vprašanja z podrobnimi odgovori, ki se nanašajo na našo spletno trgovino, procese naročanja, dostave, plačil in informacije o zdravilih, ki jih ponujamo.

Če imate po branju naših Pogosto zastavljenih vprašanj še dodatna vprašanja, nas prosimo kontaktirajte po e-pošti.

Pogosto zastavljena vprašanja:

Kako lahko oddam naročilo?

Za oddajo naročila izberite želeni izdelek in ga dodajte v košarico. Preusmerjeni boste na varno stran, kjer boste morali vnesti svoje osebne in dostavne informacije. Izberite način plačila in potrdite naročilo. Naša služba za stranke bo vaše naročilo hitro obdelala.

Kaj se zgodi po oddaji naročila?

Po oddaji naročila začnemo s postopkom priprave in odpreme, ki se izvede v roku 24 ur po potrditvi plačila. Prejeli boste obvestilo po e-pošti na vsaki stopnji: potrditev naročila, prejem plačila in odprema izdelka.

Kateri načini plačila so sprejeti?

Sprejemamo različne načine plačila, vključno s kreditnimi in debetnimi karticami ter bančnimi nakazili. Vaše naročilo bo obdelano takoj, ko potrdimo plačilo, kar lahko traja do tri delovne dni.

Kakšni so stroški in časi dostave?

Stroški dostave so vključeni v končno ceno. Časi dostave se razlikujejo glede na lokacijo, vendar je naš cilj izvršiti dostavo v 4-12 delovnih dneh. Naročila, oddana med vikendi ali prazniki, bodo obdelana naslednji delovni dan.

Kako lahko prekličem ali spremenim naročilo?

Preklic naročila je možen pred njegovo odpremo. Za preklic nam pošljite e-pošto z naročilno številko. Po dostavi preklicev naročil ne moremo sprejeti.

Kakšna je vaša politika zasebnosti in varnosti?

Veliko pozornosti namenjamo zasebnosti in varnosti vaših podatkov. Za zaščito vaših osebnih in plačilnih informacij uporabljamo SSL šifriranje. Naš sistem ima tudi trdne ukrepe proti goljufijam.

Kako prejemam e-pošto od Farmacije Slovenija?

Da preprečite blokiranje naših e-poštnih sporočil, preverite mapo z neželeno pošto in dodajte naš e-poštni naslov na seznam stikov. Če težava vztraja, se obrnite na našo službo za podporo strankam.

Kaj pričakovati od spletne posvetovalnice?

Naše spletne posvetovalnice nudijo informacije o zdravilih, vendar ne nadomeščajo obiska pri zdravniku. Naša ekipa je vedno na voljo za pojasnitev dvomov glede naročil in izdelkov.

Ali je zakonito kupovati zdravila brez recepta na spletu?

Delujemo zakonito in imamo vse potrebne licence za prodajo zdravil. Vsi izdelki so pridobljeni od zanesljivih in zakonitih dobaviteljev.

Kakšna je razlika med originalnimi in generičnimi zdravili?

Generična zdravila so enakovredna originalnim izdelkom, vendar se prodajajo po nižji ceni, ker ne vključujejo istih stroškov za raziskave in trženje.

Zakaj so generična zdravila cenejša?

Generična zdravila so dostopnejša zaradi poteka patentov, kar omogoča drugim proizvajalcem, da proizvajajo enako zdravilo brez začetnih stroškov razvoja.

Ali je mogoče vrniti zdravila?

Zaradi zdravstvenih predpisov ne sprejemamo vračil zdravil. Vendar pa bomo v primeru poškodb ali težav z dostavo zagotovili ustrezno rešitev.

Kako lahko dobim bonuse za bodoča naročila?

Ponujamo posebne ponudbe in bonuse za redne stranke. Ostanite na tekočem z obiskovanjem naše spletne straniin izkoristite naše promocije.

Kakšna je kakovost generičnih zdravil?

Generična zdravila so podvržena strogim testom, da se zagotovi, da so terapevtsko enakovredna originalnim zdravilom, s čimer nudijo enako učinkovitost in varnost.