Moja košarica 0
Nakup Priligy Generični (Dapoxetine) brez recepta v Sloveniji

Nakup Priligy Generični (Dapoxetine) brez recepta v Sloveniji

Priligy Generisk je zdravilo, ki se uporablja za zdravljenje prezgodnje ejakulacije pri moških. Deluje tako, da podaljša čas ejakulacije in omogoča boljše nadzor nad spolnim aktom, kar pomaga izboljšati spolno zadovoljstvo.

Aktivna sestavina: Dapoxetine

 • Dostava 4-9 dni
 • Načini plačila
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Brezplačna dostava za naročila nad 200.00€

Priligy Generična

LastnostPodrobnosti
Aktivna SestavinaDapoksetin
Doziranje30mg, 60mg, 90mg
UporabaZdravljenje prezgodnje ejakulacije
UčinkovitostZačne delovati v 1-3 urah
Čas DelovanjaDo 24 ur

Kaj je Priligy Generični?

Priligy Generični je zdravilo, namenjeno zdravljenju prezgodnje ejakulacije pri moških. Učinkovito pomaga podaljšati čas do ejakulacije in povečati nadzor nad ejakulacijo. To izboljša spolno zadovoljstvo tako za moške kot njihove partnerje.

Zdravilo je generična oblika originalnega Priligyja, kar pomeni, da vsebuje enake aktivne sestavine kot original, vendar je pogosto na voljo po nižji ceni. Generična zdravila so enako varna in učinkovita kot originalna zdravila, saj morajo izpolnjevati enake standarde kakovosti.

Priligy Generični je na voljo v različnih doziranjih, kar omogoča individualno prilagajanje terapije glede na potrebe in odziv posameznega uporabnika.

Kako Priligy Generični Deluje?

Priligy Generični deluje z zaviranjem serotoninskega transporterja, kar poveča raven serotonina v možganih. To vodi do izboljšanega nadzora nad ejakulacijo in podaljša čas do ejakulacije.

Zdravilo začne delovati relativno hitro, običajno v eni do treh urah po zaužitju, in njegov učinek lahko traja do 24 ur. Dapoksetin, aktivna sestavina v Priligy Generičnem, je eden izmed najbolj učinkovitih in raziskanih zdravil za zdravljenje prezgodnje ejakulacije.

Priligy Generični je zasnovan za peroralno uporabo in je na voljo v obliki tablet, kar omogoča enostavno in diskretno uporabo.

Glavna Aktivna Sestavina - Dapoksetin

Dapoksetin, ključna sestavina Priligy Generičnega, spada v skupino zdravil, znanih kot selektivni inhibitorji ponovnega privzema serotonina (SSRI). Njegova primarna vloga je zdravljenje prezgodnje ejakulacije.

Dapoksetin deluje tako, da poveča raven serotonina v sinaptični špranji, kar podaljša čas do ejakulacije in izboljša nadzor nad njo. To omogoča bolj zadovoljivo spolno izkušnjo za uporabnika in njegovega partnerja.

Navodila za Uporabo

Priligy Generični je namenjen peroralni uporabi. Priporoča se jemanje tablete 1 do 3 ure pred predvideno spolno aktivnostjo. Zdravilo je najbolje zaužiti s kozarcem vode, neodvisno od obrokov.

Začetni odmerek običajno znaša 30mg, ki se lahko po potrebi in glede na individualni odziv poveča na 60mg ali 90mg. Pomembno je, da se držite navodil zdravnika in ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

Priligy Generični ni namenjen za stalno uporabo, ampak se jemlje po potrebi, predvidoma pred spolno aktivnostjo. Ni primerno za samostojno povečanje odmerka brez posvetovanja z zdravnikom.

Optimalni Čas Jemanja Pred Spolnim Aktom

Za najboljše rezultate je priporočljivo jemati Priligy Generični 1 do 3 ure pred spolno aktivnostjo. To omogoča, da zdravilo doseže svoj maksimalni učinek.

Časovno okno omogoča zadostno absorpcijo dapoksetina in zagotavlja optimalno učinkovitost zdravila.

Odmerjanje: 30mg, 60mg in 90mg

Priligy Generični je na voljo v treh doziranjih: 30mg, 60mg in 90mg. Začetni odmerek je običajno 30mg, ki se lahko prilagodi glede na učinkovitost in toleranco.

Odmerjanje je treba prilagoditi individualno, pri čemer je treba upoštevati odziv na zdravilo in morebitne stranske učinke.

Potencialni Stranski Učinki

Kot vsako zdravilo ima tudi Priligy Generični potencialne stranske učinke. Najpogostejši med njimi so glavobol, omotica, slabost, suha usta in nespečnost. Ti stranski učinki so običajno blagi do zmerni in minejo sami od sebe.

Redkeje se lahko pojavijo resnejši stranski učinki, kot so srčne težave ali hudi alergijski odzivi. V takih primerih je potrebno takojšnje posvetovanje z zdravnikom.

Če opazite kakršne koli neobičajne ali moteče simptome po jemanju Priligy Generičnega, se nemudoma posvetujte z zdravnikom.

Ravnanje s Stranskimi Učinki

V primeru blažjih stranskih učinkov, kot so glavobol ali slabost, je običajno dovolj počitek in zadosten vnos tekočin. Če simptomi vztrajajo ali se poslabšajo, je potrebno obiskati zdravnika.

Za omilitev suhih ust se priporoča žvečenje brezsladkornih žvečilnih gumijev ali uživanje majhnih količin vode.

Interakcije z Alkoholom in Drugimi Zdravili

Kombiniranje Priligy Generičnega z alkoholom ni priporočljivo, saj lahko alkohol poveča verjetnost nekaterih stranskih učinkov, kot so omotica in slabost, ter zmanjša učinkovitost zdravila.

Vedno se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom glede morebitnih interakcij pred jemanjem tega zdravila skupaj z drugimi zdravili ali alkoholom.

Previdnostni Ukrepi in Kontraindikacije

Priligy Generični ni primeren za vse. Ni priporočljiv za moške, ki trpijo za srčnimi boleznimi, težavami z jetri ali duševnimi zdravstvenimi težavami, kot je bipolarna motnja ali huda depresija.

Zdravilo ni priporočljivo za uporabo pri moških, mlajših od 18 let ali starejših od 64 let. Prav tako ni primerno za ženske.

Shranjevanje in Varnost

Priligy Generični je treba shranjevati na suhem mestu pri sobni temperaturi, stran od neposredne sončne svetlobe in izven dosega otrok.

Zdravilo je treba hraniti v originalni embalaži, da se zaščiti pred vlago in da se ohrani njegova učinkovitost.

Ne uporabljajte zdravila po datumu izteka roka uporabnosti, navedenega na embalaži.

Pogoji Shranjevanja Dapoksetina

Dapoksetin, aktivna sestavina v Priligy Generičnem, zahteva shranjevanje pri sobni temperaturi, stran od vročine, vlage in neposredne sončne svetlobe.

Pravilno shranjevanje zagotavlja, da zdravilo ohrani svojo učinkovitost in varnost uporabe.

Preveliko Odmerjanje: Kaj Storiti?

V primeru prevelikega odmerjanja Priligy Generičnega je nujno takojšnje posvetovanje z zdravnikom ali obisk najbližje urgente službe.

Simptomi prevelikega odmerjanja lahko vključujejo slabost, omotico, zmedenost in srčne težave. Hitra in pravilna medicinska intervencija je ključnega pomena za preprečitev morebitnih resnih posledic.

Nikoli ne prekoračite priporočenega odmerka in vedno sledite navodilom svojega zdravnika.

Zakaj Izbrati Priligy Generični?

Priligy Generični nudi učinkovito in cenovno dostopno rešitev za moške, ki se soočajo s problemom prezgodnje ejakulacije. Ponuja enake učinke kot originalni Priligy, vendar po nižji ceni.

Generična zdravila so podvržena strogi regulaciji in nadzoru, kar zagotavlja njihovo kakovost, varnost in učinkovitost.

Zdravilo je enostavno za uporabo, hitro delujoče in s tem idealno za moške, ki iščejo takojšnje izboljšanje svoje spolne zmogljivosti.

Prednosti Nakupa Priligy Generični na Spletu

Nakup Priligy Generičnega na spletu omogoča zasebnost, udobje in pogosto nižje cene v primerjavi z nakupom v tradicionalnih lekarnah.

Veliko spletnih lekarn nudi tudi dodatne storitve, kot so posvetovanje s farmacevtom in hitra dostava.

Več Informacij in Podpora

Za dodatne informacije o Priligy Generičnem ali pomoč pri izbiri pravega zdravila za vas, se lahko obrnete na svojega zdravnika ali farmacevta.

Mnoge zdravstvene spletne strani in forumi nudijo koristne nasvete in podporo posameznikom, ki se soočajo s težavami prezgodnje ejakulacije.

Kontakt in Svetovanje

Za osebno svetovanje ali več informacij se lahko obrnete na strokovnjake preko e-pošte, telefonskih številk ali spletnih obrazcev, ki so na voljo na spletnih straneh, specializiranih za zdravje in zdravila.

Ne oklevajte poiskati pomoči in nasvetov, saj je pravilna uporaba zdravil in informiranost ključnega pomena za učinkovito in varno zdravljenje.

FAQs for Priligy Generisk

1. Kaj je Priligy Generisk?

Priligy Generisk je generično zdravilo, ki vsebuje dapoksetin kot aktivno sestavino. Uporablja se za zdravljenje prezgodnje ejakulacije pri moških.

2. Kako deluje Priligy Generisk?

Priligy Generisk deluje tako, da poveča raven serotonina v možganih, kar pomaga podaljšati čas do ejakulacije in nadzorovati izliv.

3. Kdo bi moral uporabljati Priligy Generisk?

Priligy Generisk je namenjen moškim, ki trpijo za prezgodnjo ejakulacijo in želijo izboljšati svoj nadzor nad ejakulacijo.

4. Kako jemati Priligy Generisk?

Običajni odmerek Priligy Generisk je ena tableta (60 mg) 1-3 ure pred predvideno spolno aktivnostjo. Preberite navodila za uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom.

5. Ali Priligy Generisk povzroča neželene učinke?

Da, kot vsako zdravilo, tudi Priligy Generisk lahko povzroči neželene učinke. Najpogostejši neželeni učinki vključujejo omotico, glavobol, slabost in suha usta. Če opazite hujše neželene učinke, se posvetujte s svojim zdravnikom.

6. Ali je Priligy Generisk na voljo brez recepta?

Ne, Priligy Generisk ni na voljo brez recepta. Za nakup tega zdravila boste potrebovali recept od svojega zdravnika.

Novo Pričevanje

Spletna stran
Dostava
Cena / izvedba
Priporočilo
CAPTCHA